Betalen – Tandarts de Man – Veenendaal

Welkom bij Tandartspraktijk De Man

Tandarts De Man biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw gezondheid.

Betalen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.
Wij streven er net als voorgaande jaren naar, zoveel mogelijk rechtstreeks bij uw verzekering te declareren. Dat scheelt u en de verzekering en ons veel tijd. Wordt een klein deel van de declaratie niet door de verzekering vergoed, dan krijgt u van de verzekering daar nog een restdeclaratie over.

De nota krijgt u van Anders Medical Factoring.

Heeft u vragen of wilt u per iDeal betalen? Log dan in op www.MijnAndersNota.nl met uw login gegevens die op de nota van Anders Medical Factoring vermeld staan. De nota heeft u per email of eventueel per post ontvangen. Het serviceteam van Anders Medical Factoring helpt u ook graag verder. Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 085-7606262 (lokaal tarief). U kunt ook een e-mail sturen naar: service@mijnandersnota.nl

*LET OP: We zijn van Anders medical factoring overgegaan naar Payt.