Tandartspraktijk De Man

De praktijk is ivm late zomer/ vroege herfstvakantie gesloten van woensdag 28 sept tm vrijdag 21 oktober.

 

Maandag tot en met donderdag van 08.30 – 11.30 uur 0318-541102

Voor spoed doordeweeks tot 17.00 uur zelf bereikbaar onder telefoon 0318-540937

Voor spoed doordeweeks na 17.00 uur  en in het weekend:  spoedtandartsUtrecht in het gezondheidscentrum aan de Daltonlaan 400 te Utrecht: 030-303 97 50

Voor behandeling houden we ons aan de Leidraad Mondzorg Corona.  Als u in de praktijk komt, dan staat in de wachtkamer een pompje alcohol, hiermee wordt u verzocht de handen in te wrijven. Eenmaal in de stoel krijgt u een plastic bekertje met 1% waterstofperoxide, hiermee wordt u verzocht 30 seconden de mond te spoelen, waarna u het weer uit mag spugen. Dit ter ontsmetting.

Tandarts De Man biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoedvindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Lang leve een gezonde mond

De koning aanwezig op jaarcongres 100 jaar NMT, de Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, in de Beurs van Berlage, Amsterdam, op 16 mei 2014.

Zou u de gezondheidsvragenlijst tandheelkunde kunnen uitprinten, invullen en meenemen bij uw tandartsbezoek ?
Klik hier voor de gezondheidsvragenlijst.

 

 

 

Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT)